MINIHOME

Kis lakások, egyterű otthonok, lakberendezési terveken, látványrajzokon. Követhető stílusok, tértágító trükkök, dekorációs tippek, rám jellemző belső térkialakítással.

Friss topikok

Linkblog

Szinglikuckó

2011.01.21. 14:26 - minihome

Címkék: lakás szingli garzon szinglikuckó


A kis lakások berendezésének sikere az élő bizonyítéka annak hogy szűkebb anyagi keretek között is stílusossá és kényelmessé tehetjük otthonunkat.
Új kuckónkat kialakítani mindig izgalmas feladat, de ennél bizsergetőbb első lakásunkba
beköltözni. Annak idején legelső munkáim közé tartozott az a budapesti várbéli kis bérelt lakás amit nagy lendülettel és villámgyorsan szabtam át a magam igényeire, természetesen a tulaj beleeggyezésével.
Jó példája volt annak hogy behatárolt anyagi körülményeim ellenére is tökéletes összhangot tudtam teremteni magamnak, olyannyira hogy a lakás tulaja költözésem után csupán a falakat festette át 'fiúsabbra'...:-).... de a beosztását meghagyta, beépített bútoraiba is beleszeretett, sőt később kikérte a véleményemet hogyan alakítsa át növekvő családja számára immár...:-)
És hogy egy alig 40 négyzetméteres lakásból hogy lehet kihozni a legtöbbet ?
Először is tudnunk kell milyen tevékenységek színtere lesz, milyen életformát élünk.
Számos dolog a segítségünkre szolgál, hisz csak azt kell rendszerezni mit is csinálunk nap mint nap és mi az amit szeretnénk de nem volt eddig rá hely és lehetőség.

Persze ilyenkor az ember lánya álmodik egy jó nagyot és felír egy kívánságlistát...:-)

Innen folytatom holnap...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://minihomehamarani.blog.hu/api/trackback/id/tr672602727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása