MINIHOME

Kis lakások, egyterű otthonok, lakberendezési terveken, látványrajzokon. Követhető stílusok, tértágító trükkök, dekorációs tippek, rám jellemző belső térkialakítással.

Friss topikok

Linkblog

Egy lakberendező visszatérése

2011.01.20. 14:43 - minihome

Címkék: kis lakás lakberendező garzon


Lakberendezői oklevelemet már 1991-ben megszereztem, tán az első fecskék voltunk akkor
kollegáimmal e szakmában Magyarországon akik ezt a modern , mára divatossá lett képesítés tanulhattuk, belsőépítészektől, építészektől, művészettörténészektől, festőktől, pszihológusoktól,marketingesektől.Addig ilyen szakirányú képzés nem volt Magyarországon, illetve kereskedelmi szakközépiskolákban oktattak hasonló tananyagot bútorosztályosoknak, és gyakorlatilg ők voltak az első lakberendezők, a Domusokban.

Az iskola után mintha egy álmom vált volna valóra, mert évek óta tervezgettem, rajzoltam otthon belsőket, de a konkrét megrendelések , az élő munka, a kivitelezés levezénylése új dimenziókat nyitott meg előttem.
Majd 10 évig gyakoroltam a szakmámat, családi házak, kis lakások, hotelek, belső tereinek
kialakításában.

Pályaelhagyó vagyok, mert 13 éve teljesen más irányt vett az életem, idegen országba költöztem, férjhez mentem,, megszületett a lányom de lassan a szakma szeretete visszairányított a fehér papírlapok, színes ceruzák, vonalzók közé..:-)
Új hazámban is megtaláltak azok akiknek tetszik az általam használt lakberendezési stílus.
Mivel leggyakrabban kis lakások, garzonok, appartmanok átalakításában vettem részt , ezek lettek a szívem csücskei.....róluk szól e blog......:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://minihomehamarani.blog.hu/api/trackback/id/tr82600227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kriosz 2011.01.21. 17:27:52

Anitám nagyon klassz a kis blogod, csak így tovább sok szerencsét hozzá!

minihome 2011.01.21. 17:50:33

@kriosz:
Köszönöm a biztatást Fatime...:-)
süti beállítások módosítása