MINIHOME

Kis lakások, egyterű otthonok, lakberendezési terveken, látványrajzokon. Követhető stílusok, tértágító trükkök, dekorációs tippek, rám jellemző belső térkialakítással.

Friss topikok

Linkblog

A kevesebb több

2011.01.25. 12:31 - minihome

Ebben az apró lakásban kellett tehát megoldanom mindenképpen egy hálószobát, nappalit, modern fürdőszobát, konyharészt, hiszen a tulajnak pár év múlva vidékről a fővárosba költöző fia számára mindenképpen átalakította volna az régi beosztású, kis terekre tagolt, szűkös kis lakást.

Falakat bonthattam, és az elavult víz,- illetve fűtésrendszert is kicseréltük, új padlóburkolatot kapott az egész lakás, sőt a bontásoknál régi befalazott ajtóra és ablakra is találtunk ami nagy örömmel töltött el hiszen minden négyzetcentiméter jól jött.

A régi konyha helye a kis terasszal adta logikusan magát hogy itt alakítsam ki a hálórészt.

Ide terveztem egy gardróbot, és könyvespolcot, iróasztalt, mind-mind méretre vágva szépen faltól-falig.

Kicsi lakásoknál ez a legcélszerűbb mert kész bútoroknál nagy a térkihasználatlanság, itt-ott elmarad néhány 10 centi ahová semmit se tudunk rakni, semmi se fér be, de egy ruhásszekrénynél milyen jól is jön még 4-5 fogasnyi hely.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://minihomehamarani.blog.hu/api/trackback/id/tr772612080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása